#
Kees van Buytene
Het organisatietalent gekoppeld aan zijn creativiteit, flexibiliteit en netwerk zorgen ervoor dat elk feest een groot succes wordt en nog lang bij de feestgangers zal voortleven. De twee projecten die wij met Hans hebben gedaan waren grandioos!
Pierre Cnoops
Pierre Cnoops
Entertainer Presentator Conferencier Buuttereedner
Organisator van wereldformaat
Wim Cox
Directeur, Golden Tulip Landhotel Cox Roermond
Hans Brouwers, die kan een mooi feestje bouwen
Gui de Vries
Gui de Vries
Directeur Chateau de Raay
Creatief, origineel, gedreven en vooral gevoel voor kwaliteit
Hans Erkens
Hans Erkens
Directeur Hans Erkens Events
Hans Brouwers: een ander woord voor kwaliteit
Cor van Erp
Cor van Erp
Organisator en duizendpoot puur sang. Een creatieve doorzetter die gesteund door zijn netwerk, zijn vooraf hoge doelstellingen steeds weer tot in de perfectie weet te bereiken. Marketing en PR zijn essentieel voor het welslagen van een evenement; hierin is Hans een uitblinker. Als sponsor, leverancier en opdrachtgever werkten we samen in meerdere projecten.
Francine van Enckevort
Francine van Enckevort
Wekt vertrouwen Creëert originaliteit Brengt kwaliteit Het is met hem goed samenwerken
Geert Göbbels
ex. alg. directeur Alliance Zuidstaete
Afspraak=Afspraak Doelgericht Oog voor detail Betrokken
Loek Hendrickx
Loek Hendrickx
ex vice-voorzitter Alliance
Veel organisatorische talenten, inventief, zeer creatief, eigenzinnig. Iemand waarmee je goed kunt werken.
Maurice Hermans
Maurice Hermans
Gepassioneerde perfectie in organisatie en verzorging, gecombineerd met een sterk gevoel voor ambiance staan garant voor grootse evenementen. P"Hans"tastisch!
Michel Horn
Michel Horn
Managing partner Kasku Value Creation
Hans bezit een zelden tegengekomen energieke persoonlijkheid. Zijn sociaal netwerk is fenomenaal. In Limburg iets organiseren of contact leggen, .... Hans bellen!
Pierre Houben
Pierre Houben
Hans redeneert hetzelfde als ik: goed of niet!
Theo van Hoven
Theo van Hoven
Bij het door de Rabobank te organiseren symposium "Vitaal centraal Zuid-Limburg" en de afscheidsreceptie van Theo van Hoven als alg.directeur van Rabobank Centraal Plateau Limburg hebben wij ons laten adviseren en ondersteunen door jou. Mede door jou inbreng en organisatietalent is deze dag een succes geweest voor alle partijen. De Rabobank Centraal Zuid-Limburg heeft zich op professionele wijze gepresenteerd aan de markt; leden/klanten, intermediairs en overheden. De reacties van aanwezigen waren zeer positief. Hans bedankt voor de fijne samenwerking, het bij elkaar brengen van professionele partijen, je flexibiliteit en professionaliteit.
Jan Huyskens
Jan Huyskens
schrijver/regisseur Roerdal Wonderen 2007
Acht maanden brainstormen, plannen, locaties en data kiezen, technici en zangers inhuren, liedjes en teksten schrijven, media interesseren, enz. Een kale betontunnel omtoveren in een behaaglijk theater annex foyer waar genoten werd van zang en dans, eten en drinken. Het was een echte klus voor jou Hans. Met veel plezier heb ik samen met jou het artistieke gedeelte ingevuld. Een bijzondere ervaring om met een producent van dit nivo samen te werken.
Joost Janssen
Joost Janssen
pianist / organisator / muziekbemiddeling Quinta Essentia
Synoniem voor verzorgd tot in de puntjes, een veelzijdig en geïnspireerd organisator. Betrouwbaar en creatief in alle project organisatorische aspecten en bijzonder prettig om mee samen te werken. In één woord: topklasse!
Marc Jetten
Marc Jetten
adj.directeur Media Groep Limburg
Respect voor je grote netwerk en je gedreven aanpak.
Ria Jetten
Ria Jetten
Communicatie/pr Rabobank Panningen
Heel veel goede, bruikbare ideeën. Veel gevoel voor stijl. En een prettige, zeg maar gerust, collegiale manier van samenwerken.
Marjo Joosten
Marjo Joosten
Namens PricewaterhouseCoopers NV mocht ik het afscheidsfeest voor René Hamers organiseren; dat was een leuke maar ook veelomvattende klus. Hans Brouwers nam niet alleen een deel van de zakelijke beslommeringen voor zijn rekening, maar vooral dankzij zijn creatieve inbreng werd deze dag op een wel heel bijzondere wijze ingevuld. Bovendien zal een Salle de Fête, volledig in herfstsfeer, inclusief een flink bladerdek op de vloer, niet snel worden vergeten !
Ria Joosten
Ria Joosten
Elke opdracht is een organisatorisch meesterwerk, wat Hans tot een perfecte partner maakt voor ons bedrijf. Hans, lof!
Chantal van Kessel
Chantal van Kessel
Bestuurslid Fossa Romana
Zijn enthousiasme en streven naar onberispelijke kwaliteit zijn een perfecte basis voor de organisatie van elk evenement dat klasse moet uitstralen.
Jan Kerkhofs
Jan Kerkhofs
Bestuurslid Harmonie Concordia
In het voorjaar van 2000 was Concordia Melick op zoek naar een podium voor het muziek- en dansgezelschap SIMCHA uit Minsk Wit Rusland. Via Alliance van 100 kwam ik in contact met Hans. In enkele uren tijd ontsproot uit het creatieve brein van Hans Summer Proms; inmiddels uitgegroeid tot een tweedaagse manifestatie die jaarlijks duizenden mensen trekt. Samenwerken met Hans is altijd spannend en productief.
KNLTB World Team Cup 1995
Bestuur 1995 Ruurd de Boer Lodewijk Kallenberg Ton Rietveld KNLTB
Als motor van de World Team Cup was zijn pk zo groot dat hij niet bij te houden was voor iedereen. Het aantal sponsoren was indrukwekkend. De accommodatie en horeca had allure. Om een gehandicapte sport evenement neer te zetten alsof het een valide topsport evenement is vraagt veel lef.
Paul Ladestein
Paul Ladestein
Director European Operations XSamples
Together we are strong. We share the same Passion, the same Dream and through hard work and preparation we guarantee success. Your ideas have brought us were we are today and this doesn't stop. In our Sales Engine you have replaced the Manual gear for a fully automated version. New plans have already been developed for our next big European Seminar in September of 2005. Looking forward to extend our partnership
Bert van der Linden
Bert van der Linden
Directeur De Stadskappers
Unieke mensen vallen op door hun unieke doen en laten.
Ger en Mariëlle Meijers
Ger en Mariëlle Meijers
Wat je ook wil organiseren, Hans draait er zijn hand niet voor om. Altijd tot in detail verzorgd. Altijd weer nieuwe creatieve ideeën. Altijd weer prettig om mee samen te werken. En afspraak is afspraak.
Peet Mertens
Peet Mertens
Passie, vakkennis, perfectionist. Heeft vooruitziende blik om fouten te voorkomen. Plezier in het werk, gedreven. Met andere woorden: aanbevelingswaardig.
Arie den Ouden
Arie den Ouden
Projectdirecteur Combinatie Besix-Strukton
In nauw overleg met regisseur Jan Huijskens in zeer korte tijd op zeer professionele wijze grote wonderen verricht. Dit op een niet makkelijke locatie op grote diepte in een verkeerstunnel in het Roerdal. Wonderen waar duizenden van genoten hebben. Chapeau Hans!
Ab Rongen
Bestuurslid Symphonic Impulse
In de vele jaren die ik met Hans heb samengewerkt heb ik hem leren kennen als een betrouwbare, ambitieuze en gedreven persoonlijkheid die met niet aflatend enthousiasme voor zijn projecten gaat en staat.
Harold Schaepkens
Harold Schaepkens
Directeur Artro Roermond
Als je met Hans een afspraak maakt weet je een ding zeker: Hij komt hem na!
Hans Scheffers
Hans Scheffers
Directeur Creation Station
Alles tot in de kleinste details uitgewerkt, zeer goed voorbereid en niets aan het toeval overlatend. Deze werkwijze is synoniem voor Hans Brouwers. Reeds vele jaren werken we succesvol creatief samen aan diverse spraakmakende produkties en dat wil ik graag zo houden.
Roel Schenk
Roel Schenk
Communicatie / Adviseur
Zet je zoekmachine maar op LEO (Large Event Organizer), ADHD (Alle Dagen Heel Druk), FEEST (For Events Ever So Tasteful) en HANS (Heel Anders? No Sweat)
Peter Sijmons World Team Cup 1995
Wethouder 1995 Gemeente Roermond
De hele gang van zaken liep letterlijk op rolletjes. Met zijn team is hij erin geslaagd Roermond een fantastsiche promotieweek aan te bieden. Een prestatie van formaat!
Ellen de Lange World Team Cup 1995
Executive Secretary 1995, International Wheelchair Tennis Federation
Er zijn nog maar weinig rolstoeltennistooernooien die op zo'n professionele manier werden georganiseerd.
Harrie Schreurs
Harrie Schreurs
Het is de combinatie van creativiteit, gedrevenheid, passie en inleving die ervoor zorgen dat elk evenement weer staat als een huis. Of dat nu de het afscheid van een collega of de opening van een nieuw kantoor is, het sfeerbeeld dat je weet te creëren is altijd passend en stijlvol.
Jos Slangen
Jos Slangen
Directeur IssueTissue®
Doel- en resultaatgericht. Wanneer nodig ook tegen de verdrukking in. Ook voor IssueTissue® wist hij met succes de weg te vinden in grote Duitse winkelketens.
Louis Slangen
Louis Slangen
Cleveland (VS) Senior Vice-President Marketing & Sales Invacare Corporation
The World Team Cup event in Roermond has taken the sport to a new level. I cannot remember all the positive comments I received from the players; there are too many to mention
Leo Stratermans
Leo Stratermans
In de afgelopen projecten die ik met Hans mocht samenwerken heb ik een man leren kennen die uitermate creatief is; in staat is anderen te motiveren met zijn enthousiasme en zijn creatieve inzichten. Hulpvaardig en vooral betrouwbaar. Om in mijn vakgebied te spreken: een man om in harmonie mee samen te werken.
Math Teeuwen
Math Teeuwen
Directeur TeeuwenGroep
Met mijn sprekersbureau de TeeuwenGroep werk ik reeds jaren samen met Hans Brouwers. Bij congressen, seminars en events levert mijn bedrijf de topsprekers en Hans neemt de totale organisatie voor zijn rekening. Hans Brouwers is een creatieve organisator met veel verrassende ideeën én een scherp oog voor details. Samenwerken met Hans geeft mij het veilige gevoel dat er altijd een perfect geoliede organisatie achter mij staat. Mijn klanten zijn vol lof!
Brian Tobin World Team Cup 1995
The arrangements, organisation and promotion were quite exceptional.